Apparaten en accessoires
Avocadotartaar met ei en zalm
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
-
verse dille enkel de bladeren2 stengels
-
verse zalmfilets, ontveld in stukken250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
5 g olijfolieolijfolie citroensmaak5 g
-
roze peperkorrels1 tl
-
zout½ tl
-
avocado's3
-
gemengde groentescheuten30 g
-
wit brood geroosterd6 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
435.2 mg
Eiwitten
19.2 g
Calorieën
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Vetten
26.3 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
24.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Kleine aspergeflans
55min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Geen beoordelingen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18u.
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min